Anne 2 çocuğunu öldürüp intihara kalkıştı

cinnet getiren bir kadın 2 çocuğunu bıçaklayarak öldürdükten sonra intihara kalkıştı.

Anne 2 çocuğunu öldürüp intihara kalkıştı

Gaziantep’te cinnet getiren bir kadın, biri 4, diğeri 2 yaşında olan 2 çocuğunu bıçaklayarak öldürdükten sonra 2'nci kattaki evlerinin penceresinden atlayarak intihara kalkıştı. Ağır yaralanan kadın yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Olay, dün gece saatlerinde Şehitkamil ilçesi Cerityeniyapan Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre, aynı binada oturan Özlem Karacalıoğlu (23) ile kayınvalidesi E. Karacalıoğlu arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine cinnet getiren Özlem Karacalıoğlu, mutfaktan aldığı bıçakla çocukları Mustafa (4) ve kızı Ayşe'ye (2) saldırdı. Çocuklarını defalarca bıçaklayan Karacalıoğlu, 2'nci kattaki evlerinin penceresinden kendisini boşluğa bıraktı.

Mahalle sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptığı incelemede küçük çocukların hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan kadın, ambulansla Doktor Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakım servisinde tedavisi süren Karacalıoğlu'nun hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından iki küçük kardeşin cenazeleri Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olay esnasında evde olmayan ve olayı haber alarak eve gelen baba Cuma Karaçalıoğlu (29), sinir krizi geçirdi. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)

 


 

Paylaş: