“Siyaseti de hizmeti de vatandaşlarımızla birlikte yapıyoruz”

Sorun ve sıkıntıları yerinde ve birebir tespit edebilmek adına mahalle sakinleri ve muhtarları ile bir araya gelerek çözümler aranıyor.

“Siyaseti de hizmeti de vatandaşlarımızla birlikte yapıyoruz”

Advert

Mahalleler arasında ayrım yapmadan tüm kesimlere eşit hizmet götürmenin gayreti içerisinde olduklarını belirten Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “mahalle buluşmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bir yandan kurum içinde çalışmalarımızı sürdürürken diğer yandan da projelerimizi hayata geçirmek için büyük gayret sarf ediyoruz” dedi.

“Hizmet halk için yapılır”

Yapılan ve yapılmakta olan tüm hizmetlerin halk için yapılması gerektiğini dile getiren Şerifoğulları, “bize verilen desteği unutmadan vatandaşlarımızla bağımızı her geçen gün daha da güçlendireceğiz. Hizmet halk için yapılır. Hizmeti halk için yapıyorsak onlara da söz hakkı tanımalı onların da fikirlerini almalıyız. İşte bu yüzden biz mahalle buluşmalarını çok önemsiyoruz. İnşallah görev süremiz boyunca bu anlayıştan taviz vermeden çalışacak, hem gönül belediyeciliğinin hem de hizmet belediyeciliğinin en güzel şekilde yaşandığı şehirlerden biri olacağız” ifadelerini kullandı.

 

Advert

Paylaş: