24 TEMMUZ BASIN BAYRAMI MESAJI

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan 24 Temmuz Basın Bayramı nedeni ile yayınladığı kutlama mesajında, basının önemine vurgu yaptı.

24 TEMMUZ BASIN BAYRAMI MESAJI

Vatandaşların doğruları öğrenme, bilgiye ulaşma, düşünce ve ifade özgürlüğünün en etkili aracı olarak yeri ve önemi büyüktür diyen Arslan’ın “Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olan basının; vatandaşların doğruları öğrenme, bilgiye ulaşma, düşünce ve ifade özgürlüğünün en etkili aracı olarak yeri ve önemi büyüktür. Basın, haber alma ve haber yayma gibi görevlerinin yanında,  toplumu aydınlatması ve yönlendirmesi bakımından önemli bir görev üstlenmektedir.
Vatanın birliğine ve bölünmez bütünlüğüne, milletimizin bağımsızlığına, temel hak ve hürriyetine yönelik yapılan saldırılara karşı basının ne kadar önemli bir görev üstlendiğine, 15 Temmuz 2016 gecesi bir kere daha hep birlikte şahit olduk” dedi.
 

Basın kuruluşları ve mensuplarının, ilimizde de kamuoyunu aydınlatıcı bir görev üstleniyor diyen Arslan, “Elazığ’ın sosyoekonomik ve kültürel yönden kalkınmasına katkı sağlamaya devam eden çalışmalarını yakinen takip ediyoruz. Görevlerini ifa ederken, zaman zaman yaşadıkları tüm olumsuzluklara rağmen, haber verme ve kamuoyunu bilgilendirme görevlerini en iyi şekilde yerine getiren, görsel işitsel ve yazınsal tüm basın kuruluşları ve değerli basın mensuplarımızın, 24 Temmuz basın Bayramlarını kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.

Paylaş: