Elazığlı kardeşlerden Mehmet Aydemir dualarla defnedildi

Geçtiğimiz hafta pazar günü kaybolan Elazığlı kardeşlerden Mehmet Aydemir, Munzur Çayına balık tutmak için gelen vatandaşlar tarafından suda hareketsiz bir şekilde bulundu.

Elazığlı kardeşlerden Mehmet Aydemir dualarla defnedildi

10 gün süren arama ve çalışmalar sonrasında kayboldukları yerden 10 km uzakta bulunan Mehmet Aydemir, otopsi için Tunceli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Elazığlı kardeşlerin yakınlarından edinilen bilgilere göre, Mehmet Aydemir’in naaşının Munzur Çayında balık tutan vatandaşlar tarafından bulunduğu belirtildi. Suyun kenarında bulunan ağaçların yanında bir şeyler fark eden vatandaşlar 155’i arayarak ihbarda bulundu. Aileye haber verilmesinin ardından üzerinde bulunan ayakkabı ve tişörtten teşhis edilen Mehmet Aydemir hastane morguna kaldırıldı.
 
Kayboldukları yerden 10 km uzakta su kenarında hareketsiz bir şekilde görülen Mehmet Aydemiri ailesi ayakkabıları ve tişörtünden tanıyarak teşhis etti. Morgda yapılan otopsi sonrası acılı aileye bilgi veren savcı, yaşanan acı olayın suda boğulma olduğunu dile getirdi.
 
Cenaze nakil aracı ile memleketi Elazığ’a getirilen Mehmet Aydemir, kılınan namazın ardından 2 gün önce defnedilen ağabeyi Bozkurt Aydemirin yanına defnedildi. (İLKHA)
 

Paylaş: