Munzur Çayı'nda cesetleri bulunan kardeşlerin babasından Elazığlı yetkililere sitem

​Tunceli’de kaybolduktan sonra cenazelerine ulaşılan Elazığlı kardeşlerin babası Muhittin Aydemir, Elazığlı yetkililere sitem ederek acılarını paylaşmadıklarını ifade etti.

Munzur Çayı'nda cesetleri bulunan kardeşlerin babasından Elazığlı yetkililere sitem

unceli Munzur çayında kaybolan ve yapılan arama çalışmaları sonrası 2 gün ara ile cansız bedenlerine ulaşılan Elazığlı kardeşler Mehmet ve Bozkurt Aydemir'in babası Muhittin Aydemir, acı olayın ardından yaptığı açıklamalarında Elazığlı yetkililere sitem etti.
 
Arama kurtarma çalışmalarını ve umutlu bekleyişlerini anlatan Muhittin Aydemir, "İki evladımı birden kaybetmek çok acıdır ve acıları kalbimizde saklıdır. Böyle bir acıyı düşmanımız dahi olsa Cenab-ı Allah kimsenin başına vermesin. Arama kurtarma çalışmalarında yanımızda olan Tunceli halkına, Tunceli Valisine, Alay Komutanına ve gönüllü çalışanlarına teşekkür ederiz. Birçok siyasi parti yetkililerinin bizleri ziyarete gelmesi ve Tunceli vatandaşının yanımızda olması bizleri mutlu etti. Acımızı paylaştılar, bize destek oldular." dedi.
 
"Elazığlı yetkililerin kapımızı çalmaması ve acımızı paylaşmamaları bizleri derinden üzdü"
 
Elazığlı yetkililere kırgın olduğunu dile getiren Aydemir, "Cenazelerimizi Elazığ’a getirirken büyük bir hüsrana uğradık. Arama kurtarma çalışmaları yapıldığı sürede Tunceli yetkilileri her konuda yanımızda oldu, acımızı paylaştı. Ancak Elazığlı yetkililerin kapımızı çalmaması ve acımızı paylaşmamaları bizleri derinden üzdü. Valimiz, Belediye Başkanımız, milletvekillerimiz bizleri ziyaret etmedi. Telefonla taziyesini bildiren milletvekillerimiz oldu. Kendilerine teşekkür ediyorum. Netice itibari ile iki evladımı kaybettim. Bu gibi acı olay herkesin başına gelebilir. İlimizin yetkililerinin yanımızda olduklarını hissetmek ve acımızı paylaştıklarını görmek bizi teselli ederdi. İlgisiz kalmaları bizi ayrıca üzmüştür." ifadelerine yer verdi. (İLKHA)

Paylaş: