Elazığ'da uyuşturucu ele geçirildi

Elazığ'da polis, yapılan ev ve araç aramaları ile yol kontrolleri sırasında bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Elazığ'da uyuşturucu ele geçirildi

Advert

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, uyuşturucu ile mücadele kapsamında son bir hafta içerisinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Buna göre, yol uygulamaları esnasında durdurulan bir turizm firmasına ait yolcu otobüsünde şüpheli bir şahsın yapılan üst aramasında ayakkabı tabanlarına gizlenmiş vaziyette 62 gr metamfetamin maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan gözaltına alınan şahıs, sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.

Başka bir yol uygulamasında ise, şüpheli bir araçta 138 gr taş kokain maddesi ele geçirilmiş ve araç içerisinde bulunan 2 şahısta yakalanarak gözaltına alındı. Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan adli mercilere sevk edilen şahıslardan biri tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Kent merkezinde şüpheli görülen bir şahsın yapılan üst aramasında ise 123 gr toz kokain ile bir miktar taş kokain maddesinin ele geçirilmesi üzerine şahıs gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkeme tarafından Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan tutuklandı.

Üzerinde çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ile silah ele geçirilen ve hakkında yürütülen adli işlemlerin ardından Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan tutuklanan bir şahsın, farklı bir adreste de uyuşturucu madde bulundurduğu tespiti üzerine, söz konusu adreste yapılan aramalarda; 2 parça halinde toplam 45 gr metamfetamin maddesi, 8 parça halinde 13 gr esrar maddesi, 35 adet ecstasy hap ele geçirildi.

Ayrıca, asayiş ekipleri tarafından şüpheli görülen bir şahsın yapılan üst aramasında 2 gr metamfetamin maddesi bulundu ve şahsın maddeyi temin ettiği uyuşturucu satıcıları da olay mahalli çevresinde bir araç içerisinde yakalandı.

Araçta yapılan aramalarda ise;  4 parça halinde toplam 4 gr kubar esrar maddesi, 2 parça halinde toplam 3 gr tütünle karışık esrar maddesi, bir adet hassas terazi ele geçirildi.

Konu ile ilgili olarak üzerinde metamfetamin ele geçirilen şahıs hakkında Uyuşturucu Madde Kullanmaktan, araç içerisinde yakalanarak gözaltına alınan 4 şahıs hakkında da Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan adli işlem başlatıldı. (İLKHA)

Advert

Paylaş: