Elâzığ'da yapılan ameliyatın videosu ESGO eğitim videoları arasına girdi

Elâzığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde yapılan nüks (tekrarlanmış) rahim kanserinin laparoskopik cerrahi tedavisini içeren video sunumu Avrupa Jinekoloji ve Onkoloji Derneği'nin (ESGO) eğitim videoları serisine kabul edildi.

Elâzığ'da yapılan ameliyatın videosu ESGO eğitim videoları arasına girdi

Advert

Avrupa'nın en saygın cerrahlarının kanser cerrahisi alanındaki eğitim videolarını içeren ESGO cerrahi video kütüphanesi, Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi uzmanları tarafından tüm dünyada yaygın şekilde takip ediliyor.

Yoğun başvuruların yapıldığı ESGO video kütüphanesine az sayıda ve özellikli videolar girebiliyor.

Jinekolojik Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Doğukan Yıldırım, Elâzığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde yapılan böyle bir çalışmanın uluslararası arenadaki bir platformda eğitim videosu olarak kabul edilmesinin onur verici olduğunu belirtti.

Yıldırım, "Hastanemizde yaptığımız cerrahi bir operasyonun ESGO video kütüphanesinde yer almasından dolayı mutluluk duyuyorum. Bir hastamıza yaptığımız operasyonun video sunumunu bilimsel nitelikte hazırlayıp talepte bulunduk. Çalışmamız Avrupa Jinekoloji ve Onkoloji Derneği (ESGO) tarafından kabul edildi. Tüm dünyada çok sayıda Jinekolojik Onkoloji uzmanının takip ettiği bir mecrada artık Elâzığ Fethi Sekin Şehir Hastanemizde yapılan bir ameliyat da yer almış bulunuyor. Bu operasyon videosunun ESGO video kütüphanesine kabul edilmesi, hastanemizde yapılan jinekolojik kanser ameliyatlarının Avrupa standartlarında olduğunun da bir kanıtıdır. Hastanemize artı bir değer katacağına inandığım bu güzel çalışmada bizlere destek olan yöneticilerimize, ameliyathane çalışanları ve tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederim." dedi. (İLKHA)
 

Advert

Paylaş: