75 suç kaydı bulunan 3 hırsızdan biri tutulandı

Elazığ`da hırsızlık yaptığı belirlenen ve 75 suç kaydı bulunan 3 şahıstan biri tutuklanarak cezaevine gönderildi.

75 suç kaydı bulunan 3 hırsızdan biri tutulandı

Advert

17 Ocak tarihinde Elazığ merkezde meydana gelen ve failleri tespit edilen hırsızlık olayı ile ilgili Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi tarafından operasyon gerçekleştirildi. Yapılan operasyonda hırsızlık olayına karışan 3 kişiden biri tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından olayla ilgili yapılan açıklamada, "Söz konusu İkametten Hırsızlık olayını, A.A. (48 suç kaydı), E.D. (16 suç kaydı), S.D. (11 suç kaydı), isimli şüphelilerin gerçekleştirdiği ve şahısların ikametten çaldıkları eşyaları geldikleri 2 araca yükleyerek olay mahallinden uzaklaştıkları tespit edilmiştir. Kimlik ve ikamet adresleri belirlenen şahıslar, düzenlenen operasyonda yakalanarak gözaltına alınmıştır." denildi.

Açıklamanın devamında, "Hırsızlığa konu ev eşyalarının bir kısmı operasyon sırasında ele geçirilmiş olup şahısların bazı eşyaları da elden çıkardıkları belirlenmiştir. Bu doğrultuda başlatılan araştırmalar sonucunda da, elden çıkarılan eşyalarda ele geçirilmiş ve çalıntı eşyaların tamamı sahibine teslim edilmiştir. Toplam 75 suç kaydı bulunan hırsızlık şüphelileri, tamamlanan işlemlerinin ardından 19.01.2021 günü adli mercilere sevk edilmiş ve çıkarıldıkları mahkemece A.A. isimli şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir." ifadelerine yer verildi. (İLKHA)

Advert

Paylaş: