Yukarı Palu Mahalle Muhtarı: Palu Belediyesi Hizmet Yapmamaktadır

Yukarı Palu Mahalle Muhtarı Ahmet Altan mahalle yollarının yapılması noktasında Palu Belediyesi`ne defalarca başvurmasına rağmen, Belediye`nin mahallesine hizmet götürmediğinden şikayetçi oldu.

Yukarı Palu Mahalle Muhtarı: Palu Belediyesi Hizmet Yapmamaktadır

Advert

Yukarı Palu Mahalle Muhtarı Ahmet Altan yollarının bozuk olmasından dolayı araçların zorlukla geçtiğini, sürekli geçen araçlarında zamanla arızalandığını, bu yolların düzeltilmesi için Belediye ile defalarca görüştüğünü belirtti.

Sonuç alamayınca durumu Cimer üzerinden Cumhurbaşkanı`na illetiğini belirten Muhtar Altan şunları dile getirdi:

“Yukarı Palu Mahallesi (Kurumezra) hiç bir şekilde yol hizmeti yapılmadığı ve geçmişte yapılmış olan da bozulmuş durumdadır.  Palu Belediyesine başvurmama rağmen bir sonuç alamadım. Durumu CİMER`e yazdım. Palu Belediye`sinin CİMER`e verdiği cevabı aynen paylaşıyorum. ‘Numaralı Cimer yazınız incelenmiş olup ilçemiz genelinde bütün mahallelerimize eşit hizmet sunma gayretindeyiz. Bahse konu olan Yukarı Palu Mahallesinde de içme suyu, kanalizasyon, yol, çöp ve çevre temizliği vs. hizmetimiz sunulmaktadır. Gereğini bilgilerinize arz ederim. Yetkililerden bir daha gelip şu yollara bir baksınlar. Yazılan ile gerçekler birbirini tutuyor mu? Aynı memlekette aynı havayı soluyoruz. En olmadık yerlere kadar yol yaptınız güzelde oldu. Ama bir mahallenin yolu yıllardır bu şekilde olması Palumuza yakışmamıştır. Gereğini yetkililerden bekliyorum.” dedi.

 

 

Advert

Paylaş: