Elâzığ'da bakım merkezinde engelli vatandaş darp edildi

​Elâzığ'da özel bir rehabilitasyon merkezinde, zihinsel engelli olan vatandaş darp edilmiş bir şekilde hastaneye kaldırılırken, ailesi olayın derhal açığa çıkarılmasını istedi.

Elâzığ'da bakım merkezinde engelli vatandaş darp edildi

Elâzığ'da özel bir bakım merkezinde dün gece saat 03.00 sıralarında darp edilmiş olarak Feti Sekin Şehir Hastanesine getirilen zihinsel özürlü 49 yaşındaki Feti Ercan Aydın'ın bilincinin yerinde olmadığı öğrenildi.

Olayı İLKHA'ya anlatan Feti Ercan Aydın'ın kardeşi Önder Aydın, kardeşinin dün gece saat 03.00 sıralarında bakım merkezinden Feti Sekin Hastanesine getirildiğini ve kendilerine haber verilmeden kardeşini bırakıp gittiklerini, sabah jandarmanın kendilerini araması ile olayı öğrendiklerini iddia etti.

Önder Aydın, “Abimi 22 gün önce tedavi olması için özel bir bakım merkezine götürdük. Kardeşim kim tarafından darp edilmiş tam olarak bilmiyoruz. Fakat abimi hastaneye bize haber vermeden bırakıp gitmişler. Jandarma bize ulaşmasaydı bu durumdan haberdar olmayacaktık. Durumu bakım merkezine sorduğumuzda abimin merkezdeki hastalar tarafından darp edildiğini söylediler. Bizler bu işin peşini bırakmayacağız. Olayı tam anlamıyla araştıracağız. Durumun ortaya çıkması için gerekli girişimleri başlatacağız. Abimin bilinci halen yerine gelmiş değil.” dedi. (İLKHA)
 

Paylaş: