Hükümetin açıkladığı müjdeye bakın

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kabine toplantısı sonrası duyurduğu ‘müjdeler’ toplumda tepkilere neden oldu. Kredilerle vatandaşın faize bulaştırılmak istendiği destek paketlerinde yine zenginler faydalanacak. HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Şehmus Tanrıkulu, “kimlere müjde verildi?” diyerek duruma tepki gösterdi.

Hükümetin açıkladığı müjdeye bakın

Advert

Cumhurbaşkanı Erdoğan , kabine toplantısı sonrası yeni konut finansmanı destek paketlerini ‘müjde’ olarak duyurdu. Erdoğan’ın açıkladığı pakete vatandaşlar ‘devlet desteği ile bile ev alamıyoruz’ diye tepki gösterdi. Erdoğan’ın açıkladığı destek paketine bir eleştiri de HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Şehmus Tanrıkulu’ndan geldi. Tanrıkulu, emekli, asgari ücretli ve memurun bu kampanyadan ev alamayacağını ifade etti.

Bu ‘müjde’ zenginlere!

Sosyal medyadan eleştirilerini dile getiren Tanrıkulu, “Hükümetin açıkladığı müjdeye bakın!

Ucuz kredi ile 10 yıl aylık 14 bin taksit ile 1 milyonluk ev alınabiliyor.

Emekli 3-6 bin

Asgari ücretli 4.250

Memurlar 7-10 bin TL maaş alıyor. Bu maaşlar ile ev alabilir mi? Tabi ki alamaz.

Peki kimlere müjde verildi?

Tabi ki zenginlere!

Aylık 14 bin TL taksit ödeyebilecek zenginlere müjde veren hükümet, faizi de fakirlere, sabit gelirlilere ödetmeye devam edecek. Halkın aklıyla alay etmek buna denir.. Zengini daha zengin fakiri de daha fakir yapan rant, faiz ve sömürü ekonomisine son verilmelidir...” ifadelerini kullandı.

Advert

Paylaş: