Elazığ`da sağanak yağış bekleniyor

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü’ne göre, bölge genelinde havanın parçalı bulutlu ve kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Elazığ`da sağanak yağış bekleniyor

Advert

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü hava tahminlerine göre, bölge genelinde havanın parçalı bulutlu ve kısa süreli sağanak yağışlı ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, “Pazartesi öğlen saatlerinden itibaren yerel olmak üzere kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir.” dedi.

Hava sıcaklıkları ise mevsim normalleri civarında seyretmesi beklenirken, Rüzgârların güney güneybatılı yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette, öğlen saatlerinde kuvvetli eseceği tahmin ediliyor.

Havanın bugün gök gürültülü sağanak yağışlı en düşük sıcaklık 16, en yüksek sıcaklık 28 derece, Salı kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlı en düşük sıcaklık 14 en yüksek sıcaklık 27 derece, Çarşamba gök gürültülü sağanak yağışlı en düşük sıcaklık 13 en yüksek sıcaklık 28 derece, Perşembe ise hava parçalı bulutlu en düşük sıcaklık 14 en yüksek sıcaklık 30 derece, Cuma parçalı bulutlu en düşük sıcaklık 16 en yüksek sıcaklık 32 derece olması tahmin edliyor.

Advert

Paylaş: