HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcıları Elâzığ'ın köylerini ziyaret etti

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcıları Hasan Şahin ve Avukat Mahmut Şahin, Elâzığ İl Başkanı ve beraberindeki heyetle birlikte Alacakaya İlçesine bağlı Halkalı ve Çakmakkaya köylerine ziyaret gerçekleştirdi.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcıları Elâzığ'ın köylerini ziyaret etti

Advert

HÜDA PAR Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Şahin ve HÜDA PAR Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Avukat Mahmut Şahin ve beraberindeki heyet önce Halkalı (Aynato) köyündeki vatandaşlarla bir araya geldi.

Köy ahalisiyle sohbet eden HÜDA PAR Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Şahin, burada yaptığı konuşmada HÜDA PAR'ın, bir dava partisi olduğunu, ülkenin genel ve temel sorunlarının çözümü noktasında özellikle adres olarak gösterdiği bir inanç anlayışlarının olduğunu ve bu sorunlarının temel çözümünün vahiy olması gerektiğini belirtti.

HÜDA PAR'dan Elâzığ'ın köylerine ziyaret

Sözlerinin devamında Şahin, "Ülkenin içerden ve dışardan ciddi sorunları ve problemleri var. Bu sorunların kaynağını dışarıda aramak bize bir fayda getirmeyecektir. İslam'ın iki temel ayağının olduğunu biliyoruz. Biri tevhittir, diğeri adalettir. Kul imanla tevhit üzere Allah'a bağlanıyor. Allah'a bağlandıktan sonra aldıklarını adaletle insanlara götürüyor. Siyasi, cemaatsel ve dini anlayışlarımız farklı olabilir. Ama aynılıklarımız çok fazladır. Namaz kılarken hep bir yere dönüyoruz. Allah'ın ayetlerinden bir şeyler okurken hep aynı kitabı okuyoruz. Hazreti Muhammed (Sallallahu Aleyhi Vesellem) Peygamber'dir diyor ve kabul ediyoruz. Yetmiyor mu? Bu aynılıklarımız bizim güzelliklerimiz ve bizi birbirimize bağlayan bağlardır. Bu ayrılıkların giderilmesi için bizim her alanda var olmamız lazım. İbadette camide, sosyal hayatta, köy, ilçe ve şehrimizin sokağında var olacağız. Yan yana komşuluklarımızda, kültürel hayatımızda da olacağız. Biz varlığımızı hayatın her alanında hissettireceğiz. Biz HÜDA PAR olarak bunun için yola çıkmışız. Yıllardır bunun mücadelesini veriyoruz. İnşallah hep birlikte bir vahiy toplumu oluşturacağız." dedi.

HÜDA PAR'dan Elâzığ'ın köylerine ziyaret

HÜDA PAR Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Avukat Mahmut Şahin, HÜDA PAR olarak bir yandan Allah'ın razı olduğu şekilde hareket ederken diğer yandan halkın dünya ve ahiretine fayda verecek bir şekilde hareket ettiklerini belirtti.

HÜDA PAR'dan Elâzığ'ın köylerine ziyaret

Şahin, "Sloganımız şu: Diyoruz ki 'Yaşanılabilir bir dünya ve kazanılabilir bir ahiret.' Asla birini diğerine feda etmeksizin ve birini ihmal etmeksizin yol almak istiyoruz. Yoksa geldiğimiz noktada sürekli dünya dünya deyip hatta nefse hoş gelen şeyleri yapmak, asla siyasetimizin merkezinde değildir. Şimdi böyle olunca biz diyoruz ki milletimiz de halkımız da bunu görsün. Eğer biz güçlü bir destek bulursak biz bu değerleri Meclis'e de taşıyacağız inşallah." diye konuştu.

HÜDA PAR'dan Elâzığ'ın köylerine ziyaret

Sistemin tüm yönleriyle milletin inanç ve değerleriyle barışmak zorunda olduğuna vurgu yapan Şahin, "Kapitalist sistemi adeta bir iktisat sistemi olarak ortaya koyuyorlar. HÜDA PAR olarak biz diyoruz ki, faiz sıfırlanmalı ve kaldırılmalıdır. Denk bütçe getirilmelidir. Bir aile düşünün, gelirinden fazla harcama yapıyor. Bu aile ekonomik olarak çöker gider. Bu, devlet için de geçerlidir. O yüzden 'denk bütçe'nin bir madde olarak anayasaya konulması lazım. Diğer yandan bu sistem milletin inanç ve değerleri ile barışmak zorundadır. Barıştığı zaman da bunun anayasal metinlere dönüşmesi gerekir. Birçok problemimiz hal olmuş ama hala anayasal güvence altına alınmış değildir. Yarın bir iktidar değişikliğinde 2000 yılından önceki zulümler yaşanabilir. Biz HÜDA PAR olarak sorunlarla yüzleşiyoruz, sorunları tespit ediyoruz ve bunlara kalıcı, kurumsal, anayasal çözümler getirmesini istiyoruz." dedi.

HÜDA PAR'dan Elâzığ'ın köylerine ziyaret

HÜDA PAR heyeti, Halkalı köyünden ayrıldıktan sonra Çakmakkaya köyüne geçti. Burada da vatandaşlarla sohbet eden heyet, köy sakinlerinin sorun ve taleplerini not ederek köyden ayrıldı. (İLKHA)

HÜDA PAR'dan Elâzığ'ın köylerine ziyaret

 

HÜDA PAR'dan Elâzığ'ın köylerine ziyaret

 

HÜDA PAR'dan Elâzığ'ın köylerine ziyaret

Advert

Paylaş: