HÜDA PAR ELAZIĞ İL BAŞKANI YASİN KAVAKLI ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı il yönetimi ile birlikte Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Dönem Sözcüsü Zafer Aksuoğlu'nu, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş'i ve Muhtarlar Günü dolayısıyla Elazığ mahalle muhtarlarını ziyaret etti.

HÜDA PAR ELAZIĞ İL BAŞKANI YASİN KAVAKLI ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Ziyaretlerine Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Dönem Sözcüsü Zafer Aksuoğlu’nu ve çalışma ekibini ziyaret ederek başlayan Yasin Kavaklı, STK ve siyasi partilerin birlikte hareket edip Elazığ'ın sorunlarına eğilmeleri gerektiğini belirterek yerelde yaşanan gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

STK'lar Dönem Sözcüsü Zafer Aksuoğlu, siyasi partilerin seçim vaatlerinden ziyade somut projeler geliştirmesini belirterek HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı'ya ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.


  Kavaklı ve il yönetimi, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Elazığ'ın sorunlarının konuşulduğu ziyarette görüş alışverişinde bulunuldu.


  HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı son olarak Muhtarlar Günü münasebetiyle Elazığ mahalle muhtarlarını ziyaret ederek günlerini tebrik etti. Şehir hakkında çeşitli değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette Başkan Kavaklı," Mahalle ve köylerin temsil makamında bulunan muhtarlarımızın halka hizmet etme aşkına şahit olan biriyim ve dertlerine de ortak olma gayretindeyim. Bu vesileyle Muhtarlar Günü'nün, mahallelerin sorunlarının çözüme kavuşturulmasına vesile olmasını Yüce Rabbimden diliyorum." dedi.

 

Paylaş: