HÜDA PAR Elazığ İl Gençlik Kolları Gençlik Haftası Etkinlikleri Düzenledi

HÜDA PAR Elazığ İl Gençlik Kolları’nın, çeşitli sportif ve kültürel yarışmaları da barındırdığı Gençlik Haftası etkinliklerinin bu yılki teması “Umut Sende” olarak belirlendi.

HÜDA PAR Elazığ İl Gençlik Kolları Gençlik Haftası Etkinlikleri Düzenledi

Futbol turnuvası, voleybol turnuvası, satranç turnuvası, masa tenisi turnuvası, gençlik buluşması, sinema filmi izleme ve bilgi yarışmasının düzenlendiği Gençlik Haftası ile alakalı değerlendirmelerde bulunan HÜDA PAR Elazığ İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Aydemir, yapılan turnuvaların kardeşlik hukuku içerisinde geçtiğini, gençlerin birbirleriyle kaynaşmasına vesile olduğunu dile getirdi.

Aydemir sözlerinin devamında, “HÜDA PAR olarak gençlerin yaşadığı umutsuzluk halinin farkındayız ve umutsuzluğa sürüklenen gençlerin elinden tutmak için çağrıda bulunuyoruz! Yaşanan sorunlar ve problemler ne kadar büyük olursa olsun, bu umudu büyütecek, kadim medeniyetimizden aldığımız mirasla geleceğe taşıyacak ve ilmek ilmek memleketin damarlarına işleyeceğiz. Gençliğin olduğu yerde umut var demektir. Zira tarihteki tüm beşeri veya ilahi davalar gençlerin omuzlarında yükselmiştir. Bizler vizyonumuzu 19 yaşında Medine’ye öğretmen olarak gönderilen Musab Bin Umeyr’den, 18 yaşında İslam ordusuna komutan olan Usame Bin Zeyd’ten, 16 yaşında Kabe’nin ortasında korkusuzca Rahman Suresi’ni okuyan Abdullah Bin Mesud’tan ve 10 yaşında risalet davasını kabullenen Hz. Ali’den alıyoruz. İşte bu sebeple medeniyet değerlerimizin ihyası, adil ve hür yarınların inşası için gençlerimize seslenerek diyoruz ki Umut Sende!” açıklamalarında bulundu.

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı’nın yapılan çeşitli sportif ve kültürel yarışmaların birincilerine ödüllerini takdim etmesiyle birlikte Gençlik Haftası etkinlikleri sona erdi.

Paylaş: