HÜDA PAR Elazığ Gençlik Kolları Palu'da etkinlik düzenledi

HÜDA PAR Elazığ Gençlik Kolları İl ve İlçe teşkilatları ile birlikte Palu ilçesinin tarihi mekanlarında piknik düzenleyip çeşitli yarışmalar yapıp, halay çektiler.

HÜDA PAR Elazığ Gençlik Kolları Palu'da etkinlik düzenledi

Advert

HÜDA PAR Elazığ İl Gençlik Kolları, Palu, Kovancılar ve Karakoçan Gençlik Kolları ile birlikte Palu`da etkinlik düzenlediler.

Sabah 10.00'da Palu Kalesine yürüyüş düzenleyen ekip Palu`nun tarihi mekanlarını gezdiler. Palu Meydan Mesire alanında gençleri HÜDA PAR Palu İlçe Başkanı İbrahim Güngören karşıladı. Yemek yedikten ve öğle namazını cemaatle kıldıktan sonra çeşitli yarışmalar yapıp halay çektiler.

HÜDA PAR Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Aydemir, özellikle Mayıs ayının girmesi ile gençleri ifsat edici festival ve şölenlerin düzenlendiğini ama helal yoldan eğlenmenin keyfe kafi geldiğini vurguladı.

HÜDA PAR Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Aydemir

Aydemir, sözlerine şu şekilde devam etti:


"Mayıs ayının girmesi ile birlikte HÜDA PAR Elazığ, Palu, Kovancılar ve Karakoçan gençlik kollarımız ile birlikte Mayıs ayına girmemiz hasebiyle gençlerle birlikte bir şölen hazırladık.  Hep birlikte oturduk, buluştuk. Programımızda ilk önce tarihi Palu Kalesine gittik. Tarihi mekanlarımızı ziyaret ettik. Doğa yürüyüşü gerçekleştirdik. Ardından piknik alanımıza geldik. Pikniğimizi yaptık, cemaatle namazımızı kıldık. Ardından çeşitli yarışmalarımız oldu. Halat çekme, çuval, yumurta yarışmalarımız oldu. Halay çektik." dedi.

Aydemir, son olarak "Türkiye olarak hepimizin gündeminde olan bir şeyler var. Özellikle mayıs ayının gelmesi ve havaların ısınması ile birlikte maalesef gençlerimiz ifsat edici konserlere alet ediliyor. Memleketimizin dört bir yanında maalesef gençlerimiz ahlak dışı konserlere mecbur bırakılıyor. Sanki eğlenmemiz için ahlak dışı ortamlara girmemiz gerekiyormuş gibi bir durum ortaya çıkıyor. Halbuki helal dairesi geniştir. Keyfe kafidir. Hiç harama girmeye lüzum yoktur." dedi. (İLKHA)
 

Advert

Paylaş: