Elâzığ`da hırsızlık, uyuşturucu ve silah kaçakçılarına operasyon

Elâzığ’da polis, bir iş yerinden çeşitli demir malzemeleri çalan 4, silah kaçakçılığı operasyonunda bir, uyuşturucu operasyonunda bir ve motor çalan bir şüpheliyi yakaladı.

Elâzığ`da hırsızlık, uyuşturucu ve silah kaçakçılarına operasyon

Bir iş yerinden çeşitli demir malzemelerinin çalındığı ihbarı üzerine düzenlenen operasyonda ,  Y.E.G., H.M., U.K. ve M.K. adlı şüpheliler tespit edilerek gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğünde ifadeleri tamamlanan şüpheliler bugün adliyeye sevk edildi.

 Ayrıca polis ekipleri, bir iş yerinde ruhsatsız silah ve tüfeklerin olduğu ihbarını alan polis adresi tespit ederek operasyon düzenledi. Şüpheli E.Y.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Düzenlenen operasyonda 1 adet tabanca, 1 adet otomatik tüfek, 3 adet tüfek 101 adet çeşitli ebatlarda tabanca şarjörü, 175 adet silah parçalarında gergi yayı, 69 adet tetik mekanizması, korkuluğu ve gergi mili, 49 adet çeşitli tabanca parçaları, 5 adet uzun namlulu tüfeklerde kullanılan parça, 75 adet fişek kapsülü, 11 adet tabanca fişeği, 31 adet boş av tüfeği kartuşu, 107 adet dolu av tüfeği kartuşu ile birlikte 2 kilogram sodyum nitrat, 3 kilogram sodyum nitrit, 1 adet 25 kilogram plastik torba içerisinde de tehlikeli madde olacağı değerlendirilen madde ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünde ifadesi tamamlanan şüpheli, bugün 6136 SKM ve tehlikeli madde bulundurma suçlarından adliyeye sevk edildi.

Elazığ merkezde polis ekipleri yaya ve devriye ekipleri, kent genelinde uyuşturucu madde satışı yapan ve torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik çalışmalarında, durumundan şüphelenilerek durdurulan M.F.A.’nın (25) üst aramasını yaptı. Yapılan aramada üzerinde 7 parça halinde 7.28 gram metamfetamin maddesi ve daha sonra yapılan detaylı arama da ise 1 parça halinde 0.42 gram metamfetamin maddesi ele geçirilen şüpheli gözaltına aldı.

İl Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alınan şüpheli, ‘Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak' suçundan bugün adliyeye sevk edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde bir vatandaşın park halindeki motosikletinin çalındığı ihbarı üzerine yapılan çalışma sonucunda, G.B adında şüpheliyi çalınan motosikletle birlikte gözaltına aldı. Çalıntı motosiklet ekipler tarafından sahibine teslim edildi.

İl Emniyet Müdürlüğünde ifadesi tamamlanan şüpheli bugün adliyeye sevk edildi.

Paylaş: