Kur'an Nesli Platformu'ndan çağrı: Haydi çocuklar namaza!

Kur'an Nesli Platformu, 7-10 yaş arası çocukların namaz öğrenmeleri amacıyla "namaz etkinlikleri" programı başlattı.

Kur'an Nesli Platformu'ndan çağrı: Haydi çocuklar namaza!

Advert

Her yıl 'Hayat Namazla Güzeldir' sloganıyla ülke genelinde namaz ayı etkinlikleri düzenleyen Kur'an Nesli Platformu, 7-10 yaş arası çocukların namaz öğrenmeleri amacıyla eğlenceli ve sosyal etkinlikler içeren 15'er günlük kurslar düzenliyor.

Bugün itibariyle başlayacak eğitim programının, eylül sonuna kadar devam edeceği bildirildi.

Her yıl ağustos ayında gerçekleştirdiği namaz eğitim programlarıyla Türkiye'de on binlerce 7-10 yaş arasındaki kız ve erkek çocuğu namazla tanıştıran Kur'an Nesli Platformu, tüm çocukları "Namaz Eğitim Programı"na davet etti.

Namaz eğitimi programı hakkında açıklamalarda bulunan Kur'an Nesli Platformu genel koordinatörlerinden Mehmet Emin Sütçü, bir milletin ihyasının ancak dinle, dinin ihyasının ise ancak ibadetle olduğunu söyledi.

İmkânların el verdiği hemen her ilde, camiler ve mescitler başta olmak üzere dernek, medrese veya evler gibi ihtiyaca cevap verebilecek her yerde namaz eğitim programını gerçekleştirmeye gayret edeceklerini belirten Sütçü, programın eylül sonuna kadar devam edeceğini aktardı.

Sütçü, başvuru için platforma üye veya çalışmalarına destek veren tüm derneklere müracaat edilebildiğini dile getirdi.

Ailelere çocuklarını programa göndermeye çağıran Sütçü "Tüm halkımızı, programlarımızın amaca hizmet edecek en güzel şekilde gerçekleştirilmesi için her türlü desteği vermeye davet ediyor, sürece katkı sunan tüm eğitimcilere, velilere ve ilgililere şimdiden şükranlarımızı sunuyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)
 

Advert

Paylaş: