Başkan Kavaklı`dan Vakıflar Genel Müdürlüğü İrtibat Bürosunun Elazığ`da kapatılmasına tepki

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı Vakıflar Genel Müdürlüğü`nün Elazığ`daki bürosunun kapatılmasına tepki göstererek, Elazığlı fakir ve muhtaç ailelerin bundan zarar göreceğini belirterek, ‘Elazığ halkını ilk terk eden siz olmayın’ dedi.

Başkan Kavaklı`dan Vakıflar Genel Müdürlüğü İrtibat Bürosunun Elazığ`da kapatılmasına tepki

Advert

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı, Vakıflar Genel Müdürlüğü Elazığ İrtibat Bürosunun kapatılmasını duyduklarını ve bunun üzerine yakın zamana kadar vakfın işlerini yürüten Evrensel Hafızlar Derneği Başkanı Zülfü Üçer`i ziyaret ettiklerini belirterek vakıf hakkında bilgi aldıklarını ve buna üzüldüklerini dile getirdi.

“Elazığ’daki depremden sonra depremzedeleri ve Elazığ halkını yalnız bırakan, irtibatını koparan, ilk siz olmayın.

Vakfın varlığının devam etmesini ümit ederek bir açıklama yapmayı gerekli gördüklerini dile getiren Başkan Kavaklı,

 “Vakıflar Genel Müdürlüğü`ne de buradan çağrıda bulunuyoruz. Elâzığ ciddi bir depremi atlatmış ve ciddi bir şekilde zarar görmüş, darbe almış bir şehirdir. Kurum olarak Vakıflar Genel Müdürlüğü`nün Elazığ’daki irtibat bürosunun kapatılması ilk olacaktır. Depremzedelerimizi ilk yalnız bırakan siz olmayın. Vereceğiniz hizmetler Elazığ’daki, vatandaşlarımızı memnun edecek, fakirlerimizin yoksullarımızın umudu olacaktır. Öğrencilerimizin eğitimine destek sağlayıp, vatandaşlarımızın ihtiyacını karşılayacak şekilde bir hizmet anlayışıyla tekrardan irtibat bürosunun açılmasını sizlerden bekliyoruz. Elazığ’daki yüzlerce aileye yardım ediyorsunuz. Sizin yardımlarınızdan istifade etmek isteyen vatandaşlarımız ise şu anda irtibat büromuza giderek geri dönüyor ve evraklarını size ulaştıramıyor. Bunun önüne geçebilmek için irtibat bürosunun açılması için tekrar değerlendirmek, tekrar açılmasını sağlamak sizin asıl görevlerinizden biri olmalıdır. Sözün özü Elazığ’daki depremden sonra depremzedeleri ve Elazığ halkını yalnız bırakan, irtibatını koparan, ilk siz olmayın.” dedi.

Advert

Paylaş: