HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu: Cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan'ı destekleme kararı aldık

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu: "2023 Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhur İttifakı adayı Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleme kararı aldık. Parlamentoyla ilgili görüşmelerimiz devam ediyor."

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu: Cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan'ı destekleme kararı aldık

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, partisinin Genel İdare Kurulu Toplantısının ardından ittifak meselesine ilişkin basın toplantısı düzenledi.

Yapıcıoğlu, "Başkanlık Divanı toplantısında, daha önce yetkili kurullarımızla hatta il ve ilçe teşkilatlarımızla da yapmış olduğumuz istişarelerle uyumlu olarak 2023 Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhur İttifakı adayı Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleme kararı aldık. Bu kararın milletimize, memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. Parlamento seçimleriyle ilgili de görüşmelerimiz devam ediyor." dedi.

Yapıcıoğlu, bir soru üzerine Cumhur ittifakına henüz tam olarak dahil olmadıklarını, parlamento seçimleriyle ilgili görüşmelerinin sürdüğünü ve AK Parti'den bir heyetin önümüzdeki Pazartesi günü Ankara'da HÜDA PAR Genel Merkezine geleceğini ve bir görüşme gerçekleştireceklerini söyledi. (İLKHA)
 

Paylaş: