Umut Kervanı Kovancılar`da 100 aileye Ramazan kolisi dağıttı

Kovancılar İlçesinde Umut Kervanı Vakfı ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kolisi ve kırmızı et dağıtımında bulundu.

Umut Kervanı Kovancılar`da 100 aileye Ramazan kolisi dağıttı

Umut Kervanı Derneği, Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde, Ramazan ayı çalışmaları kapsamında 100 aileye gıda ve kırmıze et yardımında bulundu.

Yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Umut Kervanı Kovancılar İlçe Temsilcisi Resul Yıldırım şu açıklamalarda bulundu:

"Umut Kervanı olarak Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremde canla başla çalıştık. Hayırseverlerin bize emanet ettiği hayırları ulaştırma konusunda da büyük bir gayret sarfettik. Depremin ardındaki ilk 15 günde ilçemizde hergün bir büyük araç kaldırarak deprem bölgesine yardımda bulunduk. İlçemize gelen depremzede vatandaşlara; ev ayarlamadan tutun eşya yardımına kadar ihtiyaçları gidermede bir çok çalışma gerçekleştirdik. Şu anda da Ramazan ayı çalışmalarını sürdürüyoruz. Hem ilçemizdeki  ihtiyaç sahibi ailelere, hem de ilçemizde misafir ettiğimiz depremzede ailelerimize gıda ve kırmızı et yardımında bulunuyoruz. Bu faaliyetlerin devam etmesi için tüm hayıseverlerimizi yardıma davet ediyorum. Allah hayırsever vatandaşlarımızdan razı olsun." dedi. (İLKHA)
 

Paylaş: