HÜDA PAR Milletvekili Faruk Dinç Elazığ'da temaslarda bulundu

HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldiği Elâzığ'da, sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya geldi. Dinç, 14 Mayıs seçimlerinden sonra HÜDA PAR milletvekillerine önemli bir mesuliyet yüklendiğini belirtti.

HÜDA PAR Milletvekili Faruk Dinç Elazığ'da temaslarda bulundu

HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Elâzığ'da Dinç, kentte faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.

Elazığ Belediyesi Ahmet Tevfik Ozan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen programa HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Elâzığ İl Başkanı Yasin Kavaklı, Elâzığ STK Dönem Sözcüsü Heybet Öztekkeli, parti üyeleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Ziyaret öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Milletvekili Dinç, 14 Mayıs seçimlerinden sonra HÜDA PAR milletvekillerine önemli bir mesuliyet yüklendiğini belirtti.

Bir milletvekili olarak sorumluluk alanının sadece Mersin değil Türkiye'nin dört bir yanı olduğunu belirten Dinç, "Ben normalde Mersin milletvekiliyim ancak biz şuna inanıyoruz, halkımız bizi vekil seçerek bize bir mesuliyet yükledi. Sadece Mersin değil Edirne'den Kars'a, Sinop'tan Hatay'a kadar Türkiye'nin dört bir yanında memleketimizin neresinde bir sorun, bir sıkıntı varsa biz bunlarla canla başla ilgileneceğiz. İnşallah bugün ve yarın Elâzığ'da temaslarda bulunup vatandaşlarımızı dinleyeceğiz." dedi. 

Ziyaret sonrası sivil toplum kuruluşları temsilcileri, HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç'e teşekkürlerini iletti. (İLKHA)
 

Paylaş: