Kalehan Enerji Palu'da eğitime katkı sağlamaya devam ediyor

Kalehan Enerji her yıl olduğu gibi bu yılda eğitime katkı sağlıyarak Palu ilçesi ve Beyhan Beldesinde tüm okullarda deneme sınavı kitapçığının dağıtımını gerçekleştirdi.

 Kalehan Enerji Palu'da eğitime katkı sağlamaya devam ediyor

Kalehan Beyhan Enerji, okul eğitim ve öğretiminde öğrencilerin  başarılarına katkı sağlamak amacıyla Palu İlçesi ve Beyhan’da ilköğretim okullarında öğrenim görmekte olan 3. ve 8. sınıflar arasındaki öğrencilere 2023-24 eğitim öğretim yılı başında toplam 7602 adet deneme sınavı kitapçığı dağıttı. 

Palu İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahri Alakaş’ın katılımları ile Kalehan Beyhan Enerji firması tarafından hediye edilen kitapçıkların dağıtımı yayapıldı İlkokul 3. ve Ortaokul 8. sınıflar arasındaki öğrencilerin ilk deneme sınavı 16 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirildi. 

Geçen sene de Palu ve Beyhan’da ilkokullarda öğrencilere yaz kitapları hediye etmiş olan Kalehan Enerji’nin İşletmeler Müdürü Mehmet Tahsin Yazıcı tüm öğrencilere sonsuz başarılar dileyerek Kalehan Enerji olarak geleceğimizin garantisi öğrencilerin yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.


Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Palu İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahri Alakaş,


“İlçemize bağlı okullarımızdaki tüm öğrencilerimize, Kalehan Beyhan Enerji’nin katkılarıyla yardımcı kaynak olarak yıllık deneme kitapçığı sağlıyor ve öğrencilerimizi faydalandırıyoruz. Yıl boyu yapılacak denemelerle öğrencilerimizin test tekniğinin gelişmesine, eğitimde ve girecekleri merkezi sınavlarda başarılarının artmasında büyük katkı sağlanacaktır. Yaptıkları bu anlamlı katkılarından dolayı, Kalehan Beyhan Enerji’ye öğrencilerimiz, velilerimiz, okullarımız adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

Paylaş: