HÜDA PAR Yerel Seçim Kararını Açıkladı

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı partilerinin yerel seçimlerle ilgili aldığı karara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

HÜDA PAR Yerel Seçim Kararını Açıkladı

Bazı bölgelerde ittifak adaylarının destekleneceğini açıklayan Kavaklı, diğer bölgelerde de kendi parti logoları ve adayları ile seçime katılacaklarını açıkladı. Kavaklı aday adaylığı başvurularının da 20 Ocak 2024’e kadar uzatıldığını ifade etti.
HÜDA PAR yerel seçimlere ilişkin kararını kamuoyuyla paylaştı. HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı, partilerinin yerel seçimlerde bazı bölgelerde ittifak adaylarını destekleyeceğini açıkladı. Kavaklı, diğer bölgelerde de kendi parti logoları ve adayları ile seçime katılacaklarını açıkladı. Seçimler için aday adaylığı sürecinin de uzatıldığını ifade eden Kavaklı, 20 Ocak’a kadar başvuruları alacaklarını ifade etti. 
20 OCAK’A KADAR ADAY ADAYLIĞI BAŞVURULARI ALINACAK
Kararın milletimiz ve memleketimiz için hayırlara vesile olmasını temenni eden Kavaklı, “İnancımız odur ki halkımızın 'Dürüst Belediyecilik Gerçek Hizmet' ile tanışma zamanı gelmiştir. Parti olarak aldığımız karar neticesinde aday adaylığı için başvuru süresini 20 Ocak 2024 tarihine kadar uzatma kararı aldık. 2024 yerel seçimlerinde partimiz listelerinden belediye başkan adayı, il genel meclisi ve belediye meclisi adayı olarak katılmak isteyen vatandaşlarımızın bu tarihe kadar başvuru yapabileceklerini ilan ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

Paylaş: