Elazığ’da dünya engelliler günü resepsiyonu düzenlendi

Elazığ Valiliği ve Beyazay Derneği tarafından dünya engelliler günü resepsiyonu düzenlendi.

Elazığ’da dünya engelliler günü resepsiyonu düzenlendi

Dünya engeliler günü münasebetiyle Elazığ Valiliği bünyesinde Türkiye Beyazay Derneği Elazığ şubesi tarafından engelli vatandaşların protokolle birlikte  vakit geçirmesi için resepsiyon düzenlendi.

Murat Zorluoğlu;Gerçekten de engelli çocuklarımızın, gençlerimizin, vatandaşlarımızın hayatlarını daha da kolaylaştıracak yeni büyük adımlar atmaya ihtiyaç vardır. Bu kapsamda gerek hükümetimiz merkezi düzeyde gerek valilikler olarak bizler yerel düzeyde bu çalışmaları koordine etmeye gayret gösteriyoruz.  İlimizin engelli çocukları kardeşlerimiz için daha yaşanabilir bir hale gelmesi için de büyük gayret gösteriyoruz. İnşallah yakın bir gelecekte engelli kardeşlerimize yönelik çok daha ileri hizmetleri beraberce gerçekleştirmiş olacağız.” Dedi.

 

BEYAZAY Derneği Naci Demirpolat ise; “Bu resepsiyonumuzun amacı Elazığ’da yaşayan engelli kardeşlerimizi ilimizdeki protokolle birlikte bir vakit geçirmek, onlarla bir araya gelebilmek.  Bütün protokolün engelli kardeşlerimizin sorunlarını dinleme imkanı oluşturmaktır.” Şeklinde konuştu. 

Paylaş: