84 yaşındaki adamdan 8 gündür haber alınamıyor

Elazığ'a bağlı Konaklamaz köyünde ikamet eden 84 yaşındaki yaşlı adamdan 8 gündür haber alınamıyor.

84 yaşındaki adamdan 8 gündür haber alınamıyor

Elazığ merkeze bağlı Konakalmaz köyünde yaşayan 84 yaşındaki Hasan Katırcı'dan 8 gündür haber alınamıyor. 26 Aralık 2016 Pazartesi günü Elazığ'da işlerini tamamladıktan sonra köye dönen Katırcı'dan 8 gündür haber alınamıyor.

Katırcı ailesi akşama kadar gelmeyen babaları için endişelenip Jandarma ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne (AFAD) haber verdi. Bütün aramalara rağmen Hasan Katırcı’dan haber alınamadı. 

Tüm aramalara rağmen babalarından haber alamadığını söyleyen Hüseyin Katırcı, "Babam 26 Aralık 2016'da Elazığ'a gitti. Oradaki işlerini tamamladıktan sonra köye dönüyor. Köye varınca caminin önünde minibüsten iniyor. Ondan sonrada kimse kendisinden haber alamıyor. Sanki yer yarıldı içine girdi. O günden sonra her yeri aradık ama bulamadık. Babam hafif sakallı biriydi kaybolduğu gün başında şapkası vardı. 1,80 boylarındadır. Görenlerin Allah rızası için haber vermelerini istiyoruz." dedi.

Kaybolan Hasan Katırcı'nın çocukları bastırdıkları ilanları Elazığ merkez, Palu, Karakoçan ve Kovancılar gibi ilçelere dağıttılar. Bulanların 0 532 179 72 79 ve 0 536 572 13 27 nolu telefonları arayarak kendilerine haber verilmesini istediler.

Öte yandan Katırcı’nın bulunması için başlatılan arama çalışmaları hâlen devam ediyor. ( İLKHA) 

 




 

Paylaş: