Elazığ’da su kesintisi uyarısı

Elâzığ Belediyesi bazı nedenlerden dolayı su kesintisi uyarısında bulundu.

Elazığ’da su kesintisi uyarısı

Elâzığ Belediyesi akşam saatlerinde başlayan su kesintileri ile ilgili açıklama yaptı. Gün içinde meydana gelen arızalardan dolayı ara ara su kesintileri oluştu.

Şehir suyu ana şebeke hattında meydana gelen arıza nedeniyle Elâzığ Merkez Rızaiye Mahallesi, İzzetpaşa Mahallesi, Nailbey Mahallesi, Akpınar Mahallesi, Sarayatik Mahallesi, Çarşı Mahallesi, Mustafapaşa Mahallesi, İcadiye Mahallesi, Kırklar Mahallesi ve Yeni Mahalle’de, 4 saat süreyle su kesintisi yaşanacak.

Elâzığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Şehir suyu ana şebeke hattında meydana gelen arıza nedeniyle 14 Ocak Cumartesi günü, saat 19.30 itibariyle Merkez Rızaiye Mahallesi, İzzetpaşa Mahallesi ve Yeni Mahalle'nin bazı kesimleri ile Nailbey Mahallesi, Akpınar Mahallesi, Sarayatik Mahallesi, Çarşı Mahallesi, Mustafapaşa Mahalesi, İcadiye Mahallesi ve Kırklar Mahallesi'ne su verilememektedir. Arızanın giderilmesine ilişkin çalışmalar ekiplerimizce ivedilikle sürdürülmektedir. Yaşanan su kesintisi ekiplerimizin yoğun bir şekilde sürdürdükleri çalışmalar doğrultusunda giderilerek, bu gece 23.30 itibariyle sular verilecektir” denildi. 


Paylaş: