HÜDA PAR heyeti Gündem’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR Elâzığ İl Başkanı Yusuf Yüksel beraberindeki heyet ile birlikte Haber Kent Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Efraim Gündem’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR heyeti Gündem’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR Elâzığ İl Başkanı Yusuf Yüksel beraberindeki heyet ile birlikte geçtiğimiz günlerde cerrahi operasyon geçiren Haber Kent Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Efraim Gündem’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR yetkilileri geçtiğimiz günlerde cerrahi operasyon geçiren ve tedavisine Fırat Üniversitesi Hastanesinde devam edilen Elazığ’ın önde gelen yerel gazetelerinden Haber Kent Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Efraim Gündem’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Yüksel yaptığı açıklamada, “Geçmiş olsun inşallah tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. Gerçekten sizlerin gibi ilkeli gazetecilik yapanların Allah yardımcısı olsun. Haber Kent Gazetesinin ilkeli yayıncılığı bizleri sevindiriyor” şeklinde konuştu.

 

HÜDA PAR yetkililerinin gerçekleştirdiği ziyaretten memnun olan Gündem, “Allah sizlerden razı olsun ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Etiketler:
Paylaş: