Elazığ’da Siyer Sınavının yapılacağı adres açıklandı

Elazığ’da siyer sınavına girecek adayların sınav yeri belli oldu

Elazığ’da Siyer Sınavının yapılacağı adres açıklandı

Peygamber Sevdalıları Platform üyesi Yeni İhya-Der Başkan yardımcısı ve Elazığ Platform temsilcisi Zülfü Öztürk Elazığ’da sınava gerecek adaylara duyur da bulunarak 29 Ocak Pazar günü yapılacak olan sınavın adresinin Mehmet Akif Ersoy Lisesi olduğunu açıkladı.

Öztürk, Siyer sınavımız Pazar günü saat 10.30 da başlayacak. Sınava girecek adayların saat 10.00’da okul önünde hazır bulunmaları gerekiyor. Adaylar Sınava gelirken Nüfus Kimlik kartlarını birlikte getirmeyi unutmamalıdırlar. Ayrıca sınavda girecek adaylarımız Kurşun kalem ve silgi yanlarında hazır bulundurmaları gerekiyor.

Siyer Sınavının, sınav şartlarına uygun koşullarda yapılabilmesi için başvurduğumuz okul talebimize geç cevap verilmesinden dolayı Sınava girecek adaylara Sınav Giriş Belgesi hazırlayamadık. Sınava girecek adaylar okul kapısına asacağımız listelerden Sınıf ve sıra numaralarını öğrenebilecekler. Şeklinde konuştu

Öztürk, Sınava girecek adaylara şimdiden başarılar dilediğini ifade ederek, Her adayın sınavının sonucu ne olursa olsun Peygamber efendimizin hayatını konu alan kitabı okudukları için sınavın kaybedeni olmayacaktır inşallah temennisinde bulundu.

Paylaş: