Belediye Başkanı Yanılmaz oyunu kullandı

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, oyunu Cumhuriyet Mahallesi Cemil Meriç Fen Lisesi’nde kullandı.

Belediye Başkanı Yanılmaz oyunu kullandı

 

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, eşi Nebahat Yanılmaz ile birlikte saat 11.00’de, Cemil Meriç Fen Lisesi’ne gelerek, 1089 nolu sandıkta oyunu kullandı. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören ve sandık görevlileriyle selamlaşan Yanılmaz oyunu kullanmasının ardından bir açıklama yaptı.

Başkan Yanılmaz, sonuçların ülkemiz, vatanımız, milletimiz için daha güzel günlere vesile olmasını dileyerek, “Anayasa değişikliğine ilişkin halk oylaması devam ediyor. Elazığ genelinde 405 bin 354 seçmen sandığa giderek, oylarını kullanacak. Seçmenlerin 301 bin 649’u merkezde oy kullanacak. Saat 16.00’ya kadar seçmenlerimiz oylarını kullanacaklar.” açıklamalarda bulundu.

Türkiye’nin tarihi bir gün yaşadığına vurgu yapan Yanılmaz, “Önümüzdeki yüzyılları etkileyecek bir halk oylaması yapılıyor. Bu dönemece tanıklık yapmak büyük şanstır. Halk oylamasının ülkemiz, devletimiz ve geleceğimiz için iyilikler, güzellikler getirmesini diliyorum. Bugün, Türkiye’nin büyümesine, gelişmesine, istiklalimize ve istikbalimize giden yolda emin bir adım atılmasını temenni ediyorum.” dedi

Paylaş: