Peygamber Sevdalıları Platformu sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti

Peygamber Sevdalıları Platformu Elazığ’da sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Peygamber Sevdalıları Platformu sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti

Birçok il ve ilçe de kutlu doğum etkinliği, kutlu doğum siyer sınavı etkinliği ve daha birçok yararlı faaliyet gerçekleştiren Peygamber Sevdalıları Platformu Elazığ il koordinatörü Mehmet Zülfü Öztürk Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti.

Bu yararlı faaliyetlerde kendilerine destek veren kurumlara teşekkür eden Öztürk bu bağlamda Elazığ Eğitim- Bir- Sen Başkanı İbrahim Bahşi, Arıcak Belediye Başkanı Ferit Yıldırım, ilçe Kaymakamı Mevlüt Şekerci, ilçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cengiz ve ilçede düzenlenen etkinlikleri yürüten Kasım Azğın, Ali Temizsoy’a da plaket verildi.

 

Elazığ Eğitim- Bir- Sen Başkanı İbrahim Bahşi bu gibi faaliyetleri sürekli desteklediklerini belirterek, “ Peygamber Sevdalıları Platformunun Elazığ’da ki bu çalışmalarını bizde destekliyoruz, elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Platform siyer sınavı ve kutlu doğum etkinliği düzenleyerek Peygamber efendimizin hayatını bütün ümmetin tatbik etmesini sağlayacak faaliyetler yapıyorlar. Bizde bu çalışmaları destekliyoruz ve yanlarında bulunarak katkıda bulunmaya çalışıyoruz” dedi. 

Paylaş: