HÜDA PAR'dan Elazığ'da bayramlaşma programı

HÜDA PAR Elazığ il teşkilatı, Ramazan Bayramı dolayısıyla üye ve gönüllüleriyle bayramlaştı.

HÜDA PAR'dan Elazığ'da bayramlaşma programı

HÜDA PAR Elazığ il teşkilatı, Ramazan Bayramı dolayısıyla üye ve gönüllüleriyle bir araya gelerek bayramlaştı.

Parti binasında gerçekleştirilen bayramlaşma etkinliğine HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yusuf Yüksel ve parti üyesi ile vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma etkinliğinden önce konuşma yapan Yüksel, İslam âleminde yaşanılan gelişmelerden dolayı buruk bir bayram geçirdiklerini belirtti.

Yüksel, "Bizim amacımız insanlara hizmet etmektir. Kendi bölgemizde, içinde bulunduğumuz coğrafyada yapabileceğimiz, İslam'ı ön plana çıkararak insanlara hizmet etmektir. İsterdik ki gerçekten bunu bütün İslam âlemimde yapabilelim. Maalesef İslam âlemi olarak bir buruk bayram daha geçirdik. İslam coğrafyalarında olan bitene baktığımız zaman bu bayramın mutluluk içerisinde değil, hüzün içerisinde geçtiğini söyleyebiliriz. Çünkü İslam âleminde çatışma ve zulümlerin devam ettiğini görüyoruz. Zalimler ne bayram dinlerler ne de Ramazan ayının mübarek olduğunu. Böylelikle zalimliklerini tescil ederler." dedi.

İslâm ülkelerinin yöneticilerinin daha ferasetli ve basiretli olmaları halinde yaşanan zulümlerin gerçekleşmeyeceğini ifade eden Yüksel, "İslam'ın insana ne götürüp ne getirdiği iyi bilinseydi, yöneticiler basiret ve feraset göstermiş olsalardı bugün İslam âleminin başına gelen gelmezdi gerçekten." şeklinde konuştu.

Daha sonra katılımcılar salavatlar eşliğinde bayramlaştılar. (İLKHA)

 


 

Paylaş: