HÜDA PAR'lı vekillerden depremzedelere anlamlı destek

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve diğer HÜDA PAR'lı vekiller, milletvekili olarak alacakları ilk maaşlarını depremzedelere bağışladı.

HÜDA PAR'lı vekillerden depremzedelere anlamlı destek

Kurban Bayramına sayılı saatler kaldı. Bu bayram en çok depremzedeler için buruk geçecek.

Depremzedelerin unutulmaması, acılarının hafifletilmesi adına Yapıcıoğlu ve diğer HÜDA PAR'lı vekiller, ilk milletvekili maaşlarını depremzedelere bağışladı.

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremin yaşandığı ilk günden itibaren depremzedelerin yanında olmaya devam ediyor.

Yüzyılın büyük felaketinde Yapıcıoğlu'nun talimatıyla HÜDA PAR'ın üye ve gönüllüleri depremzedelerin yaralarını sarmayı sürdürüyor.

Bu kapsamda HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir, HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı ve HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, mecliste bulunan diğer partilerin milletvekillerine örnek olacak bir davranış sergiledi.

Yapıcıoğlu ve HÜDA PAR'lı vekiller ilk milletvekili maaşlarını depremzedelere bağışladı.

Konu hakkında paylaşımlarda bulunan

HÜDA PAR Milletvekili Faruk Dinç sosyal medya hesabından şu ifadelere yer verdi.

"Kurban paylaşmaktır,

Kurban yakınlaşmaktır.

Bu anlayışla hareket eden ümmetin her bir ferdinin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum. 

Paylaşma kültürünü yaşatmak adına HÜDA PAR Milletvekilleri olarak ilk maaşımızı deprem bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine gönderme kararı aldık.

Meclis’teki tüm Milletvekili arkadaşlarımızı da bu iyilik kervanına katılmaya davet ediyorum."

Paylaş: